Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/309-0030

Gyakran Ismételt Kérdések

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen márkájú és minőségű termékeket forgalmaz a klímaműszer.hu?

A webshopunk első sorban klímatechnikai műszereket kínál hűtéstechnikai szerelők, szerviztechnikusok részére.

  • A prémium minőségű, egyedülálló kialakítású (erre a célra specializált gyártó által tervezett) Fieldpiece eszközök az ő munkájukat könnyítik meg és teszik gyorsabbá, hatékonyabbá.

 

  • GMI márkanév alatt személyi gázérzékelőket és professzionális gázszivárgás mérő eszközöket kínálunk a gáziparban dolgozó szakemberek számára a nagy múltú Skóciai gyártótól.

 

  • SENKO márkanév alatt általános célú, hordozható személyi gázérzékelők találhatók oldalunkon személyi biztonság céljára, olyan felhasználási területekre, ahol a dolgozók robbanásveszélyes vagy mérgező gázok környezetében dolgoznak.

 

Ezen túlmenően több hűtés és fűtéstechnikai kiegészítő eszközt kínálunk, hogy a szakemberek egyhelyről vásárolhassák meg azokat munkaeszközeikhez.

 

Milyen módokon lehetséges kifizetni a termékeket?

Fizetés cégünknél történő átvételkor készpénzben történhet. Futárral történő szállítás esetén készpénzben vagy előre átutalással.

 

Milyen szállítási lehetőségek vannak? 

100 e Ft értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, melyet a GLS futárszolgálat szállít házhoz.

 

Megrendelés esetén mikorra érkezik meg a termék?

A termékek nagy részét raktáron tartjuk.

12:00-ig beérkező rendelés esetén a futárszolgálat következő munkanap kézbesíti a csomagot. (vállalt szállítási határi 2 munkanap, de általában másnapra ott van, ha nincs ünnepi időszak ilyesmi).

A raktáron nem lévő termékek szállítási ideje általánosan 2 hét.  Speciális készülékigény esetén a szállítási idő 4-6 hét.

 

Van lehetőség személyes átvételre? Ha igen, milyen helyszínen és időpontokban?

Igen.

Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van személyes átvételre cégünk telephelyén, munkanapokon Hétfő-Csütörtök 8:00-15:00, Péntek 8:00-14:00 óra között.

 

Van fizikai boltja/telephelye a webshopnak? Ha igen, helyben lehetséges vásárolni?

Igen.

Kiállító helységünk van, ahol az eszközök megtekinthetők és készpénzes fizetéssel meg is vásárolhatók. Érdemes azonban előzetesen időpontot egyeztetni, hogy szakértő kollégánk az irodában tartózkodik e.

 

Van lehetőség eszközök bérlésére?

Eszközök bérlésére nincs lehetőség, viszont egyes készülékek esetében (külön szerződés alapján) kipróbálási lehetőséget biztosítunk.

A próbaidő lejárta után, az elégedett vásárlóknak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

 

Van garancia a termékekre? Ha igen, milyen feltételei vannak?

  • A Fieldpiece eszközökre a gyártó által biztosított 1 év cseregaranciát vállaljuk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a meghibásodás nem felhasználói hibából adódik, azt nem javítjuk, hanem új készüléket adunk.

 

  • A SENKO és GMI termékek esetében a garancia 2 év. Ezen túl, természetesen a magyarországi jogszabályok alapján leírt szavatosság érvényes valamennyi termékünkre.

 

Magánszemélyek és vállalkozások egyaránt vásárolhatnak a klímaműszer.hu webshopjából?

Webáruházunk elsősorban szakembereket, vállalkozásokat szolgál ki. Termékeink végfelhasználók, otthoni felhasználók számára önmagukban nem használhatók.

 

Nagy mennyiségű termék vásárlása esetén van lehetőség kedvezményre?

Igen. Nagyobb rendelés esetén termékfelelős kollégánk egyedi kedvezmény kidolgozására jogosult.

Viszonteladó partnerek részére viszonteladói kedvezményre is van lehetőség.

 

Vásárlás előtti szakmai kérdésekkel felkereshető a klímaműszer.hu csapata?

Igen. A +36 20 429 2843 telefonszámon, a webáruházzal foglalkozó termékfelelős kollégánk készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére.

Speciális műszaki kérdések megválaszolásában mérnök csapatunk és az akkreditált kalibráló laborunkat vezető kollégánk támogatja.

 

Klímával kapcsolatos szerelési munkák kapcsán felkereshető a klímaműszer.hu csapata? Ha nem, tudnak maguk helyett megbízható szakembert ajánlani?

Cégünk klímaszerelési munkát nem vállal, csak az ahhoz szükséges berendezéseket forgalmazza. Szintén nem foglalkozunk klímaszerelési segédanyagok, mechanikus- kézi szerszámok értékesítésével.

Kiterjedt partnerkörünknek köszönhetően azonban kiváló szakembereket és forgalmazókat tudunk ajánlani, mivel eszközeinkre általában minőségi munkát végző kollégák tartanak igényt.